Foto
Foto
Foto
Foto

Holland Health brengt regionale partijen bij elkaar die innovatieve oplossingen bedenken en betere zorg vormgeven binnen de regio Noordwest Holland. Een plek waar betere zorg wordt gerealiseerd die precies aansluit bij de behoefte van de burger. Holland Health werkt daarbij nauw samen met zorginstellingen, ondernemers, overheid en onderwijs. Ook gezond voor de economie en werkgelegenheidLees meer

Foto's van het symposium 'DNA: Hoofdzaak of kopzorg?'

30 oktober 2015

Met ruim 60 deelnemers werd het op landgoed Assumburg georganiseerde symposium over de bepalende rol van big data binnen de gezondheidszorg een groot succes. Stichting Holland Health en Symbiant hebben onder de vlag van EFRO het geheel georganiseerd. Maar het waren de workshopleiders en de deelnemers die er een geslaagde en nuttige middag van hebben gemaakt.

Dank gaat uit naar dagvoorzitter Gonneke Koopman, Prof. dr. Heleen Dupuis als plenaire spreker en de workshopleiders dr. Rob Dillmann (Isala Ziekenhuis), dr. Peter B. Dunki Jacobs (Zilveren Kruis Achmea), mr. Marg Janssen (Van Doorne) en dr. Aart van Bochove (Esperanz). Lees het uitgebreide verslag hier.

Terug naar overzicht